За първи път в Пловдив – “висящо кафе” става “висящ бар” в Клуб Тотал Спорт

visya6to_kafe_02Първият мултиспорт клуб в страната – Тотал Спорт – стана първият в Пловдив, който пое инициативата “висящо кафе”. Нещо повече – собственикът Валентин Драгнев предложи възможността, освен кафе, приятелите на Клуба да могат да се вклюат в инициативата с всичко, което предлага барът. “Така “висящо кафе” при нас от понеделник следобед на практика ще се превърне във висящ бар”, заявяви и мениджърът на Клуба Гергана Тонева.

Какво значи това? Нищо повече и нищо по-малко от жест на съпричастие към хора, които в определен момент се оказват без пари. Всеки от нас може да направи този малък подарък на непознат. Стига, консумирайки от нашия бар кафе, чай, свежа visya6to_kafe_01напитка или каквато и да е друга стока от бара, например, да плати още една без реално да я получи. Така барманът ще има грижата да ги запише като платени, но неконсумирани и да пусне листчето в стъклена купа с надписа “висящ бар”, допълват от Клуба.

Стъклената купа е позиционирана на барплота и очаква първите жестове на неочакван подарък да са от редовните посетители на Тотал Спорт, които неведнъж са доказвали, че имат големи сърца. Така например в каузата за 32 годишната Ани, болна от левкемия, Клубът събра над 1 400 лева от благотворителни часове на 5-ма инструктори и от дарителска кутия; а в момента с друга благотворителна урна подкрепя събирането на средства за кислородни концентратори за деца и младежи с рядката болест муковисцидоза.

С помощта на медиите Тотал Спорт се надява информацията за “висящия бар” да стигне и до хората, които наистина искат да изпият по горещо кафе или разхлаждащ сок в приятна атмосфера, но нямат възможност да си го позволят.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. F2F TV каза:

    изтрихме коментар под тази статия, тъй като за директните обвинения срещу конкретен човек в една нормална държава може да отправя Прокуратурата, а Съдът да решава доколко са доказуеми! Нашата медия не е платформа на частни обвинения!