Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » И в Ботевград стартира инициативата висящо кафе

И в Ботевград стартира инициативата висящо кафе

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1605 пъти Времетраене: 02:04
Дата: 29.03.13, 20:43 Категория: Местни
И в Ботевград стартира инициативата висящо кафе
Коментари
#1 Guest , 01.04.13, 12:14 (преди 11 години)
Аватар Време беше и в Ботевград да започне инициативата. Другите градове в страната отдавна се включиха в кампанията. Не мога да си обясня тази апатия в населението на региона. Толкова ли нямат време и минимални ресурси собствениците на заведенията да сложат по един стикер обозначаващ "доброто дело". Или пък гражданите на общината - да изразят своята позиция и да вземат пример от другите населени места, където "висящото кафе" се развива с пълна сила. ..... Но не, Ботевград и региона трябва да се прославят единствено с престъпност, корупция и беззаконие. ..... Защо веднъж в новините не се е чуло, за нещо добро?! Защо поне веднъж Ботевградкса община не е дадена за пример на другите градове в страната?! ..... Жалко, че трябва да го кажа, но ботевградчани са на светлинни години от смисъла на думите "благотворителност", "човечност" и "самоинициатива".
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: